szef kuchni poleca   kuchnia tradycyjna   menu główne   oferta czwartkowa   obiad niedzielny   menu weselne   menu pożegnalne   galeria   kontakt


Propozycja na Wielkanoc

Zupa chrzanowa
porcja 300 ml
12,-

Żurek z kiełbasą i jajkiem
porcja 300 ml
12,-

Rolada wołowa
porcja 180 g
20,-

Pierś z kaczki
porcja
30,-

Polędwiczki wieprzowe
w sosie z kurek, porcja 140 g
22,-

Karczek z podgrzybkami
porcja 200 g
18,-

Pasztet własnego wypieku
1 kg
70,-

Jaja faszerowane
tuńczykiem, awokado, pieczarkami
4,- / szt.

Tymbaliki drobiowe
5,- / szt.

Pieczeń rzymska
foremka ok. 1kg
45,-

Roladki szynkowe
z farszem serowo-warzywnym
7,- / 2 szt.

Półmisek mięs pieczonych
500 g
45,-

Ćwikła z chrzanem
250 g
12,-

Sos tatarski
200 g
12,-

Sałataka jarzynowa
1 kg
30,-

Sałatka z selera naciowego
1 kg
40,-

Zamówienia przyjmujemy do 28 marca
pod nr. telefonu 77 481 03 32, 885-225-000
Odbiór zamówień 03 kwietnia
w godzinach 12.00-17.00