Dania główne


Pierś kurczaka zagrodowego

z czarną soczewicą, kalafiorem, groszkiem cukrowym i sosem ziołowym

32,-


Pierś z kaczki z jabłkami (sous vide)

w cydrze z tymiankiem, pieczonymi buraczkami i kluskami śląskimi

44,-


Udko z kaczki confit

z sałatką z czerwonej kapusty, żurawiną i figą, kluski śląskie

42,-


Polędwiczka wieprzowa

mix sałat, frytki steak house, sos serowy lub śmietanowy z kurkami

34,-


Grillowana polędwica wołowa

z sałatką z groszku cukrowego, granatu, piklowanej cebuli,
pomidorem koktajlowym, fetą, pudrem oliwkowym
serwowana z sosem serowym lub pieprzowym, pieczone ziemniaki

64,-


Stek z polędwicy wołowej

z serem gorgonzola, mix sałat, pieczone ziemniaki

64,-


Polędwica z dorsza

z kremowym risotto z zielonego groszku i szparagami

39,-


Pieczony łosoś na makaronie Tagliatelle

ze szpinakiem duszonym w śmietanie

39,-