Dania główne
Pierś kurczaka zagrodowego
z czarną soczewicą, kalafiorem, groszkiem cukrowym i sosem ziołowym
32,-

Pierś z kaczki z jabłkami (sous vide)
w cydrze z tymiankiem, pieczonymi buraczkami i kluskami śląskimi
44,-
Udko z kaczki confit
z sałatką z czerwonej kapusty, żurawiną i figą, kluski śląskie
42,-
Polędwiczka wieprzowa
mix sałat, frytki steak house, sos serowy lub śmietanowy z kurkami
34,-

Grillowana polędwica wołowa
z sałatką z groszku cukrowego, granatu, piklowanej cebuli,
pomidorem koktajlowym, fetą, pudrem oliwkowym
serwowana z sosem serowym lub pieprzowym, pieczone ziemniaki
64,-
Stek z polędwicy wołowej
z serem gorgonzola, mix sałat, pieczone ziemniaki
64,-
Polędwica z dorsza
z kremowym risotto z zielonego groszku i szparagami
39,-
Pieczony łosoś na makaronie Tagliatelle
ze szpinakiem duszonym w śmietanie
39,-